Lusikoi gnocchit ja kastike uunivuokaan, ja ripottele päälle parmesaani ja Mozzarella. Klassikko-kastike ragù, tutummin Bolognese, sisältää sekin yleensä kanelia ja muskottipähkinää, ja niillä saat tähän paistokseen hyvinkin italialaisen maun
En ole koskaan käynyt, mutta voisin kuvitella tomaattien voivan erityisen pulskasti noilla leveysasteilla – niistä syntyvä kastike riittää enemmän kuin hyvin perunatyynyjen kaveriksi
Kastike. Gnocchit. Keitä gnocchit suolatussa vedessä. Keittämiseen menee vain hetki, kun gnocchit nousevat pintaan nosta ne reikäkauhalla tomaattisoosiin
Sillä aika kun vesi kiehuu valmista kastike. Gnocchi alla Sorrentina on yksinkertainen perinteinen Italialainen ruoka, joka koostu perunasta ja jauhoista valmitetusta pastasta, mozzarellasta, tomaatista ja basilikasta
Mausta suolalla ja pippurilla ja kaada tomaattikastikegnocchien joukkoon ja sekoittele. Tietty, ruoassa on käytetty Anton&Antonin valmista kesäkurpitsatomaattikastiketta, joten sillä on toki makuun iso merkitys myöskin, mutta voit hyvin korvata sen jollakin muulla tomaattipohjaisella kastikkeella
Kun kastike alkaa paksuuntua, nosta joukkoon gnocchit. HELPPO TOMAATTIKASTIKE. Tavallisen spagetin keittämisen sijaan päätin kokeilla gnocchi-pastan valmistamista noista perunoista
Gnocchi di patata (perunagnocchi). Modernin joulumenun pääruoaksi tarjoillaan hanhenrintaa, punakaalia, perunagnoccheja sekä aromaattista punaviinikastiketta
Pidä kastike minimilämmöllä valmistaessasi gnocchit. Valmista veden kiehumista odotellessa kastike. Italialaisten pastaherkkujen gnocchien valmistaminen on hirmuisen aikaa vievää, mutta taatusti palkitsevaa