Päivällisellä meillä oli karitsanulkofileitä tomaatti-viikuna-mozzarellasalaatin kanssa. Sekoitin punaviinistä, oliiviöljystä ja mausteista marinadin, jossa ulkofileet olivat noin tunnin verran ennen grillaamista
lihana karitsanulkofilettä ja seurana vuohenjuustoa, mutta silti tyttäreni hoksasi, että olin parastanut heiltä idean ruokaisaan, maukkaaseen ja silti kepeään salaattiin
Alkupalalla nautimme grillattua parsaa ja kampasimpukoita salsa verden kera. Pääruuaksi oli muistaakseni MeNaiset -lehdestä bongattuja ihanan pehmeän mureita karitsanulkofileitä yrtti-juustokuorrutuksella sekä Appelsiineja ja hunajaa -blogin hunajaisia maa-artisokkia, jotka saivat kaverikseen myös pikkupalsternakkoja plantaasin kevätsadosta
Toisena alkuruokana grillattua makrilliä, savustettua ankeriasta sinapin ja shison kera. Karitsanulkofilettä sekä lapaa vihreällä tomaattimehulla ja glaseeratulla munakoisolla
Grillattuakaritsanulkofilettä. Puhdistan karitsan fileet ja pyöräytä ne mausteseoksessa. Toivelistan kärjessä on grillatut lampaan kylkiluut, mutta toissapäivänä testasimme ulkofilettä ja sekin oli todella hyvää
Sipaise karitsan kyljykset ja fileet öljyllä. Leikkaa fileet viipaleiksi ja tarjoa grillattujen. Anna karitsan kyljysten ja fileiden uida liemessä hetki