Kastikkeeseen laitoin alkuperäisen reseptin wasabin sijaan tuoretta, raastettua inkivääriä, valkosipulia, soijaa ja limemehua kermaviiliin sekoitettuna
Grillilohi kuusenkerkkäsiirapilla, sitruunalla ja tillillä. Siinä ohjeessa savustettiin lohta, sekä maustettiin viskisiirapilla ja limellä, nyt hain uuteen koitokseen apua suomalaiskansallisista mauista, kuten kuusenkerkkäsiirapista sekä mm
Kokkailukurssilta sain ohjeen vähän erilaisempaan paistettuun tai grillattuun loheen. Lohi on ehkä sen verran arkipäiväinen eväs, että sitä voi jo minunkin makuuni maustaa rohkeammin
Voidaan puhua globaali perheestä, perheestä jossa on kotiruokaa niin italialainen aamiainen cappucinolla ja mantelikeksillä, kuin venäläinen illallinen blineillä tai suomalainen varhaisperuna ja lohi lounaaksi