Grillattumustekala. Sisareni ja minä päätimme jo ennen matkaa että mustekalaa on tehtävä kun Italiaan päästään ja kun Lucignanon kylässä oli torstaiaamuna markkinapäivä, ostimme kalakauppiaalta ihanan tuoreen otuksen
Grillattumustekala on yksi ehdottomista suosikeistani. Mustekalan keittäminen tuntui viime kesään saakka lähes mahdottomalta ruokahaasteelta, jonka onnekseni kuitenkin selätin
grillattuna, jämäperunoita, täytettyä jalapenoa sekä kahta. Kuukauden vierailijana tällä kertaa on kaverini Juho jonka upeita mustekalakuvia olen ihaillut Facebookissa ja kuolannut niiden perään
Toinen ruokalaji oli merellinen, siinä oli pieniä grillattuja mustekaloja ja sitten niitä, jotka ovat englanniksi squid, en saa päähäni, mitä ne ovat suomeksi
Grillattuamustekalaa. Rouhi grillattujen mustekalojen pinnalle suolaa ja pippuria. Kokonaisen mustekalan valmistus on yllättävän helppoa (lue kokemuksistamme lisää täältä)
Mustekalavieroitusoireetkin kolkuttelivat ovella. Ja se mustekala. Se mustekala. Ja koska akuutti mustekalavaje oli nyt saatu tyydytettyä, oli aika siirtyä toiseen kreikkalaisen ruokaympyrän tähteen
Grillattumustekala, perunaterriini ja kylmäsavustettu kirjolohenmäti oli ihana, ihana annos. Olin haaveillut erilaisista mustekala-annoksista ja tartareista saapuessamme Taste of Helsinkiin, joten maistoin molempia mustekala-annoksia mitä oli tarjolla
Murea ja maukas mustekala on ehdottomasti yksi suosikkiraaka-aineistamme. Grillatut mustekalavartaat. Kuivaa mustekalat huolella ja töki ne varrastikkuihin