Puhdista vihannekset, halkaise tarvittaessa isommat vihannekset pituussuuntaan. Grillaa vihannekset pehmeiksi keskikuumalla hiilloksella, kunnes ne ovat kauniin värisiä
Kuumat, grillatutvihannekset pannan lämpiminä maustumaan ja tarjoillaan haaleina kun ne ovat valmiiksi maustuneet, vaihtoehtoisesti voit myös valmistaa kastikkeen erikseen ja antaa jokaisen itse lisätä kastiketta vihanneksiin, mutta tällä tavalla mausta ei tule yhtä hyvä
Tästä syystä itse suosin grillivartaita joissa vain samaa raaka-ainetta, tai todetusti samassa ajassa kypsyviä aineksia ja monesti meillä vihannekset ja eri lihalajit ovat saaneet omat vartaansa
Grillatutvihannekset. Kun vihannekset ovat valmiita, laita ne rautaiseen vatiin folion alle. Nyt on taas aika grillata, ei haittaa vaikka talvi tekee tuloaan
Grillaa vihannekset ja kääntele niitä tarvittaessa niin, että ne kypsyvät tasaisesti. Grillatut broilerinkoivet tarjotaan grillattujen kasvisten ja salaatin kera
Sivele vihannekset öljyllä ja mausta suolalla ja pippurilla. 1. Kuori ja puolita porkkanat. Leikkaa munakoiso viipaleiksi ja ripottele viipaleille suolaa
Sekoita vihannekset keskenään ja tiputa niille muutama tippa oliiviöljyä juuri ennen tarjoilua. 1. Perkaa salaatti, paprikat ja fenkoli ja suikaloi kaikki
Ruskista vihannekset erä kerrallaan öljyssä ja laita ne suureen pataan tai kattilaan. 1. Puhdista ja leikkaa munakoiso, kesäkurpitsa, paprikat ja sipulit sokeripalankokoisiksi kuutioiksi