Olen kypsentänyt kanan uunissagrillivastusten alla, sen voi paistaa myös pannulla. Kesän grillikaudella tämä ruoka tulee olemaan vielä paljon parempaa, kun kana saa kunnolla makua grillistä
Marssin tai siis laahustin kauppaan ja ostin kunnon pallogrillin ym. Pulled Pork on mötkäle joka ei lihaisesessa maailmassa juurikaan esittelyjä kaipaa
Koska minulla ei ole pitkään pöhisevää spesiaaligrilliä, kierrän tämän pulman hauduttamalla lihanuunissalihaliemessä, brisketin kanssa hyväksi havaitulla menetelmällä
Grillaile kuumassa grillissä jatkuvasti käännellen, kunnes liha on kuumaa ja pinta alkaa tummua. Lämmitä grilli kuumaksi ja voitele kyljet kauttaaltaan huolellisesti glaseerauskastikkeella molemmin puolin
– Grilliin voi laittaa niin uudet perunat, porkkanat kuin punajuuretkin. Monipuolinen ja terveellinen ateria syntyy, kun grillattavaksi varataan lihan, kalan ja makkaran lisäksi tai asemesta myös kasviksia
Grillaa kuumassa grillissä jatkuvasti käännellen, kunnes liha on kuumaa, ja pinta paahtunut. Lämmitä grilli kuumaksi ja voitele porsaankyljet kauttaaltaan glaseerauskastikkeella
Uusi grilli, ensimmäinen oma piha ja kaikki uuden sadon raaka-aineet. Porkkanat porkkanoina ei pakasteesta, kananmunat luomuna, kala tiskin tuoreinta ja kestävistä kalakannoista, liha mieluiten eettisemmin tuotettuna
Koska punatammien sukuun kuuluvaa Kalifornian tammea (tai edes hiiligrilliä) ei juuri sattunut löytymään varastosta, päätimme kokeilla puritaanisen Santa Maria Style BBQ
Kuumenna grilli tai savustin ja kypsennä liha läpeensä kypsäksi. Levitä mausteliemi pullasudilla kylkipalan pintaan ja anna lihan maustua tunnin verran