Raaka-makkarassa on vain yksi huono puoli, se kestää kauemmin kypsentää kuin yllä mainitsemani jo kerran kypsennetyt grillimakkarat, joten se ei sovellu nopeaan ruoanlaittoon
Jos grillimakkarassa on liian vähän rasvaa, se ei pysy koossa eikä se oikein maistu millekään. Mutta jos olet hätäinen grillaaja etkä välttämättä jaksa antaa makkaran kypsyä grillissä tarpeeksi kauan, kannatta sinun esikypsyttää se keittämällä koska raakamakkara kestää noin vartista pariin kymmeneen minuuttiin kypsyä grillissä (tai pannulla)
helpommin käsiteltävä grillimakkaran kokoinen siansuoli tai nakkikokoa oleva, herkemmin hajoava ja siksi astetta haasteellisemmin täytettävä lampaansuoli
Hapankaali on mainiota ruokaa ja melkein hetken ikävöin grillimakkaran makua (tai tuoksua) sen kera. Tämä Maku-lehdestä (04/11) napattu ohje on odottanut oikeaa hetkeään jo aika kauan
Paista parilatasolla tai laakealla pannulla niin, että viipaleet ovat melkein kypsiä. 1. Kuori lenkkimakkara ja leikkaa koloja sen kylkeen pienellä veitsellä
Ihan ensiksi oli pakko saada grillimakkaraa. Kun pasta on kypsää, lisää lämpö paistinpannulla tiriseväksi, kaada pasta lävikön kautta paistinpannulle ja sekoita tomaattikastikkeeseen