Kesäruokien kesäruoka on grilliribsit. Grilliribsit viikonloppukokin tapaan. Perheessä on ollut vähän erimielisyyttä siitä, miten ne kannattaisi valmistaa, jotta ribseistä tulisi parhaita mahdollisia
Ribsit kannattaa aina ensin kypsentää täysin mureiksi miedossa uuninlämmössä. Grillissä paahtaminen tarjoiluvaiheessa antaa kiinalaisille grilliribseille mukavan tulen maun
V. i. h. d. o. n. v. m. e. s. a. g. r. l. u. k. t. -. I. y. ö. p. ,. ä. T. j. O. K. b. S. B. Q. U. H. L. &. 3. /. 1. 2. P. M. 4. 6. f. c. A. (. ). 0. G. R. J. ". E. C. 9. k g. t l. d l
Iltapalaksi teimme kesää muistellen porsaan ribsejä uunissa. Grilliribsejä ei taida nämä yksilöt voittaa, mutta grillin puuttuessa uuni toimii vallan mainiosti
Kaupallinen Yhteistyö Fine Foods. Tässä blogissa vilahtaa tämän tästä korealaisia reseptejä. Niinkuin moni muukin maa-ruokarakkauteni (vaikka Meksiko ja Intia - miten muuten kokkailen niin hirveän harvoin intialaista nykyään, täytyypä terästäytyä
GRILLIRIBSIT. Ainakin täällä Helsingissä on pidelty pari päivää hyvin perinteistä juhannussäätä eli koleaa vesisadetta, mutta onneksi sentään aattona saatiin nautiskella auringosta ja kesäisistä lämpölukemista
M. a. k. e. n. t. h. m. i. ,. s. l. v. u. p. o. r. g. T. b. j. ä. V. D. y. d. N. S. z. f. c. E. ö. U. 2. 0. A. R. G. J. K. C. w. q. 1. -. 4. ½. O. k g. t l. d l
Paremmin ei viikko voisi käynnistyä kuin saamalla huikeat pirkanmaalaiset visiitille. Olimme Herra R. n kanssa aivan hökötyksissämme jo sunnuntaista lähtien