Näin kesäevakkona poissa omasta keittiöstä reseptit ovat jääneet vähän vähemmälle (ulkonasyömis- ja sosiaalipostaukset ovat sen sijaan yleistyneet), mutta nyt on jaettavaa keittiön puolelta
Tämä syksyyn sopiva resepti löytyy Yotam Ottolenghin ja Sami Tamimin Ottolenghi- kirjasta, Ottolenghi on heidän ensimmäinen yhteinen ravintolansa Lontoossa
Pienenä lisäyksenä minkä itse tein, oli saada ulottuvuutta entisestään käyttämällä mukana häränhäntää ja luullista lihaa, näin tulee entisestään maukkaampi ja terveellisempi liemi, mutta samalla saat hyvää tekevää gelatiiniä
Tulosta resepti. Muutama viikko sitten pääsimme kokkaamaan häränhäntäpataa ystävämme Pian keittiöön ja aikaisemmat kuvitelmat niljakkaasta ruhonosasta kaikkosivat
Resepti on peräisin Koti ja Keittiö -lehden sivuilta. Häränhäntäkeitto on ollut valmistuslistalla jo ainakin puoli vuotta, joten nyt oli korkea aika kokeilla tätäkin
Näin kävi myös häränhäntä padan lopuille ja herkulliselta maistui. Eilinen sujui sängynpohjalla migreenin kourissa, joten hävikki resepti ehti blogiin vasta tänään