Lämmitä joko uunissa tai mikrossa mielesi mukaan. Pekonilla kääritty härän file. voit sitoa niput porkkanan sijaan kietaisemalla siivun pekonia nipun ympärille ja paistamalla niitä hiukan pannulla tai uunissa
Heillä on aina häränsisäfileet grillissä, monenmoiset salaatit ja lisukkeet ja jotenkin olimme käyneet turhan monta kertaa peräkkäin heillä nautiskelemassa, ja nyt halusin tarjota vuorostani minä jotakin herkullista
Häränsisäfile huoneenlämpöön vähintäin tuntia ennen paistamista ja tällä välin valmistat maukkaan, pikantin kermaisen pippurikastikkeen ja kasaat raikkaan salaatin lisäkeruoaksi tai lisukkeeksi
Leikkaa häränfileestä neljä pihviä. Paista tai grillaa pihvit kauniin ruskeiksi pannulla, kypsennä loppuun 125-asteisessa uunissa, kunnes sisälämpö on 55 astetta, noin 10 minuuttia. 500 g häränsisäfileetä
Paista 100-asteisessa uunissa, kunnes sisälämpötila 56 astetta. 600 g kotimaista häränsisäfileetä. Ota liha huoneenlämpöön kaksi tuntia ennen paistamista
Pakastimessa olisi ollut härän ribsejä kokeilua odottamassa, mutta miehellä oli myös mieliteko amaroneen ruoan kaverina, ja jotenkin pihvi kuullosti paremmalta parilta
eli kokonaisena paistettu häränsisäfileen keskiosa. Kokonaisena paistettu häränsisäfileen keskiosa valkosipuliperunoiden, valkosipulivoin ja kasvisten kanssa eli Coeur de filet Provencale oli 1960-1970-luvulla suosittu ravintolaruoka, muistelevat huru-ukot Jari Merinen ja Reijo Haapanen. 800 g naudan sisäfileen keskiosaa. Jaa Facebookissa(Avautuu uudessa ikkunassa)Jaa Twitterissä(Avautuu uudessa ikkunassa)Jaa Google+ palvelussa(Avautuu uudessa ikkunassa)Click to share on WhatsApp(Avautuu uudessa ikkunassa) 800 g naudan sisäfileen keskiosaa
Häränsisäfile huoneenlämpöön vähintäin tuntia ennen paistamista ja tällä välin valmistat maukkaan, pikantin kermaisen pippurikastikkeen ja kasaat raikkaan salaatin lisäkeruoaksi tai lisukkeeksi
Häränsisäfile huoneenlämpöön vähintäin tuntia ennen paistamista ja tällä välin valmistat maukkaan, pikantin kermaisen pippurikastikkeen ja kasaat raikkaan salaatin lisäkeruoaksi tai lisukkeeksi
Häränsisäfile huoneenlämpöön vähintäin tuntia ennen paistamista ja tällä välin valmistat maukkaan, pikantin kermaisen pippurikastikkeen ja kasaat raikkaan salaatin lisäkeruoaksi tai lisukkeeksi
Häränsisäfile huoneenlämpöön vähintäin tuntia ennen paistamista ja tällä välin valmistat maukkaan, pikantin kermaisen pippurikastikkeen ja kasaat raikkaan salaatin lisäkeruoaksi tai lisukkeeksi
Häränsisäfile huoneenlämpöön vähintäin tuntia ennen paistamista ja tällä välin valmistat maukkaan, pikantin kermaisen pippurikastikkeen ja kasaat raikkaan salaatin lisäkeruoaksi tai lisukkeeksi
Häränsisäfile huoneenlämpöön vähintäin tuntia ennen paistamista ja tällä välin valmistat maukkaan, pikantin kermaisen pippurikastikkeen ja kasaat raikkaan salaatin lisäkeruoaksi tai lisukkeeksi