Häränsilmä reseptejä

Häränsilmä

Häränsilmä

H. ä. r. n. s. i. l. m. o. y. k. u. t. a. ,. j. e. h. b. g. d. v. p. N. ö. J. I. F. x. f. T. c. O. 5. 0. 1. 2. /. 3. 4. (. ). 6. R. M. L. -. d l
Portviinisilli ja häränsilmät

Portviinisilli ja häränsilmät

Paista kananmunista häränsilmät, nosta ne lautasille ja tee portviinisillisuikaleista kiekuroita keltuaisten päälle
Crocque Madame

Crocque Madame

Paista sillä välin häränsilmät. Crocque Madame eli suomalaisittain kinkkumunaleipä juustokastikkeella. Ranskalaisen keittiön herkku, joka valmistuu helposti myös omassa keittiössä
Kermainen kvinoapuuro.

Kermainen kvinoapuuro.

Viikonloppuisin tähän settiin teen usein esimerkiksi uppomunia tai paistan häränsilmän leivän päälle
LÄMPIMÄT TONNIKALA- KERROSLEIVÄT

LÄMPIMÄT TONNIKALA- KERROSLEIVÄT

Paista tällä välin kananmunista häränsilmät. Ou nou…. nythän meitin ruokavalio on menny ihan sekaisin. Viikonloppuna syötiin pannupizzaa ja heti maanantai-iltana piti saada täytettyjä
Häränsilmä

Häränsilmä

Kertakaikkiaan erikoinen juttu tämä ruoka. Jauheliharuoat ovat Apukokin lempiruokia (niin no, mitkä eivät olisi
Häränsilmiä jauhelihakastikkeessa

Häränsilmiä jauhelihakastikkeessa

Paista paketillinen jauhelihaa paistinpannulla kypsäksi. Mausta tomaatilla, sipulilla, pippurilla ja lempimausteillasi aika voimakkaaksi
Hirvimakkarapyttis

Hirvimakkarapyttis

Kaunis häränsilmä ei näytä onnistuvan, mutta edelliseen spydäriin verrattuna edistystä on tapahtunut
Turmioelämästä apteekkiin

Turmioelämästä apteekkiin

Munan valitettavasti onnistuin räjäyttämään ja häränsilmästä ei tullut mitään. Eilen oli firman pikkujoulut
Kaali-jauhelihapannu

Kaali-jauhelihapannu

Viime aikoina on tullut katseltua paljon kevyitä ruoka ja leivonnaisohjeita. Liekö syy "kesäkilot" vaiko se, että pääsee käyttämään kesällä kasvattamaansa satoa
Mainiot munat

Mainiot munat

Tykkään paljon munista. Keitetyistä, paistetuista, munakkaista& häränsilmistä (paistettu muna, jossa keltuainen on jäänyt veteläksi)
APPELSIINIMARMELAATI

APPELSIINIMARMELAATI

Croque Madame (Croque Monsieur + paistettu kananmuna), valmistuu paahdetuista leivistä, juustoraasteella höystetystä valkokastikkeesta (mornay, se mitä tehtiin isoäidin "muhennetut makaroonit" ohjeessa), juustoviipaleesta, kinkkusiivusta ja häränsilmästä (yhdeltä puolelta paistettu kananmuna)

Häränsilmä

Ruskista jauheliha pannulla. Lisää sipulisilppu, pilkottu paprika ja kuullota hetken. Lisää ketsuppi,kerma ja mausta

Aamiaispaahtis kahdelle

Anna kypsyä miedolla lämmöllä niin, että valkuainen hyytyy kunnolla ja keltuainen on kauniin keltaisena häränsilmänä keskellä

Aurinkosilmät

Hyydytä pannussa neljä rikottua munaa, "häränsilmää". Kuori ja kuutioi perunat ja punajuuret erikseen pieniksi kuutioiksi ja nosta tarjoiluvadille