Koska kaikki kinnaa sikaa, niin minä poika kinnaan härkää. Revitystä possusta tai nyhtöpossusta, miten sen nyt haluaa sanoa, on tullut kaikkien suosikki
Ravintola Grill sijaitsee perinteikkäällä paikalla. Kuva. TS/Jane Iltanen. Saaristolaisravintola Restaurant Grill toimii neljättä vuotta Kustavin keskustassa
Jannen mielestä pekoni oli harvinaisen hyvää, mä taas tykkäsin tuosta revitystä härästä. R. Me aloitettiin viime keväällä epävirallinen Turun parhaan brunssin metsästys
Alkuperäisessä reseptiikassa Darai göd valmistettiin lampaasta, mutta koska sen kerrottiin onnistuvan hyvin myös broilerista, härästä tai possusta, minä valitsin kastikkeeseeni possun lihaa
Heikkinä taittuu talven selkä, ja alkavat härkäviikot. Härkäviikot eivät suinkaan tarkoita pihviaterioihin siirtymistä, kuten Pehtoori on joskus koettanut esittää
Pöydässä oli tarjolla muun muassa tuoresalaattia, kevätkääryleitä, vehnä- ja riisinuudelia, riisiä vihanneksilla, erilaisia kastikkeita kanasta, härästä ja tofusta sekä friteerattua tofua ja kanaa
Pamukkale. Pamukkale on yksi maailman hämmästyttävimmistä luonnonmuodostelmista. Se sijaitsee Denizlissä, Turkin lounaisessa sisämaassa ja siellä vierailu on ollut haaveissani jo pitkään
Kesän ensimmäisistä mustikoista leivotaan perinteinen mustikkapiirakka pulla- tai muropohjalla, mutta kyllä metsämättäiltä riittää mustikoita moneen muuhunkin leivonnaiseen