Sämpyläreseptin pohjana on New York Times -lehden resepti, jonka löysin Suklaapossulta. 8 dl jauhoja ja 2,5 dl vettä, voit silti käyttää reseptissä vain yhtä munaa ja 2 rkl margariinia)
Riisikakkujen, tai onigirien, välissä voi olla esimerkiksi tofua, kalaa tai hampurilaispihvi. Kaksi ruokalajia yhdistävät reseptit ovat olleet viime aikoina pinnalla – moni muistaa esimerkiksi cronutsit ja brookiet
Hampurilaispihvi syntyy helpoiten pelkästä naudan jauhelihasta, joka puristetaan pihviksi. Resepti. Sämpyläksi tein tällä kertaa briosseja ja lisukkeeksi sipulirenkaita
Selasin uusinta Divaani-lehteä ja siinä oli Liemessä-blogin kirjoittajan Jenni Häyrisen todella herkullinen hampurilaisresepti, ja jota minun oli pakko kokeilla heti
Ja samalla saan napattua helppojen ja gluteenittomien ja vegaanien pihvien reseptin tänne talteen. Alunperin resepti on kotoisin luottojulkaisusta, Glorian Ruoka & Viinistä
Ehkä parhaat lihapullat ja parhaat hampurilaispihvit mitä muistan. Sitä vaan ihmettelen, ettei resepti lähtenyt leviämään kulovalkean tavoin vähintään kaikkien lipeäkalafanien blogeissa