Hampurilaispihvit on helppo tehdä itse jauhelihasta ja valmistaa ne grillissä. Muutamalla helpolla niksillä pääsee pihvien valmistuksessa parempaan lopputulokseen
Hampurilaispihvit sulivat jääkaapissa aamupäivän aikana ja paistoin ne kaasugrillin parilalla. Hampurilaissämpylät ovat olleet aina minulle ongelmallisia
Hyvin meni kaupaksi taas kerran, kun aamulla oli kaksi hampurilaispihviä enään jääkaapissa. Tänään hoidokeistamme kolmen isoveljet ovat menossa tutustumaan kouluun
Koska ostin hiljattain elämäni ensimmäisen lihamyllyn ja olen hurjan innoissani siitä, päätin kokeilla jauhaa hampurilaispihvit pakastimessa olevasta hirvenlihasta
Selvitin jo täydellisen hampurilaispihvin salaisuuden ja nyt käydään sämpylän kimppuun. Mun ruokafilosofia on edelleen vahvasti se, että mitä pidemmälle sen tekee itse niin se on parempaa
Nauti hampurilaispihvin tapaan hampurilaisen välissä tai sellaisenaan vaikka grillikasvisten kera. Täytyihän tämäkin nyt päästä tietenkin testaamaan, kun Weberin mainoksessa nämä niin herkullisilta näyttivät
Vaikka aina ylistän rasvaa lihassa koska se antaa makua, tässä tapauksessa siis rasva ei välttämättä tarkoita lisämakua, tässä se valitettavasti tarkoittaa hampurilaispihvin liiallista kutistumista
Riisikakkujen, tai onigirien, välissä voi olla esimerkiksi tofua, kalaa tai hampurilaispihvi. Kaksi ruokalajia yhdistävät reseptit ovat olleet viime aikoina pinnalla – moni muistaa esimerkiksi cronutsit ja brookiet