Suomen paras leipomo - ohjelmassa Ramin konditorian Rami hurmasi jopa HansVälimäen, minut hurmasi miehen valmistama sitruunatuorejuustokakku,joka oli kuorrutettu kuumamarengilla (eli ymmärtääkseni italialaisella marengilla)
) Pastan kanssa tarjosin vanhaa tuttua, Focacciaa HansVälimäen tyyliin. KasvispastaOstin eilen kolme mukavantuntuista kokkikirjaa aina-niin-ihanasta Hobbooksista (Korkeavuorenkatu, Hki) ja ehdin heti koittamaan yhtä niistä, Casual Entertaining (Ross Dobson)
Entisen Pizza Hutin paikalla oli tullut HansVälimäen amerikkalaistyylinen burgeripaikka Midhill. Tämän jälkeen kananmunat paistettiin toisella pannulla
Yksi ihan ykköskeittokirjoista on mielestäni HansVälimäen Mummola (Otava). Mummolan pinaattikeitto. Ostin kirjan pari vuotta sitten äidilleni lahjaksi, hänestä kun oli tulossa mummi, mutta kirja on niin hyvä että pakko se oli hankkia itsellekin kun joka visiitillä sitä kateellisena selailin
Olin ajatellut tehdä siitä maksakastiketta, mutta sitten silmiin osui HansVälimäen Mummola-keittokirjassa (Otava) maksalaatikon ohje ja totesin, että siitähän meidän perhe saa syötävää pidemmäksi aikaa joten ei kun tuumasta toimeksi