Burgundin pata ja delhiläiset vihannekset Tänään toteutin HansVälimäen herkullisen Burgundin padan. Lisukkeeksi tein Hansin delhiläiset vihannekset Kotona kokataan ja leivotaan
Serko Rantanen – uusi kokkisoturi & Tomi Björckin oikea käsi Kapen avustuksella Serkolle löytyi pian töitä Helsingistä, eikä mistä tahansa paikasta, vaan HansVälimäen luotsaamasta Chez Dominique -ravintolasta Ripaus & hyppysellinen
Blinipartyt Tehtiin blinejä HansVälimäen reseptin mukaan, ja täytyy sanoa, että suosittelen erittäin lämpimästi Magdaleenan matkassa
Hansin matkassa 2: Välimäki laulaa, tanssii balettia ja oksentaa Kukin julkkisvieras vei Välimäen syömään ravintolaan ruokaa, jollaista toivoi valmistettavan myös kotioloissa Penan loki