Hans välimäki leipä reseptejä

Focaccia, rosmariinin tuoksua kotiuunista

Focaccia, rosmariinin tuoksua kotiuunista

(Välimäki, Hans. Leipä katoaa meillä tosi nopeastiTämä jos joku on sitten hyvä leipä. Kirjan mukaan focaccia on kaikkien urbaanien 30+-naisten vakioviihdykeleipä, ja sitähän piti tottakai heti koettaa minunkin. Paista leipää 225 asteisessa uunissa n
"AMERIKAN IHME" MIDHILL

"AMERIKAN IHME" MIDHILL

Hampurilaisravintola Midhill on Hans Välimäen konsepti. Iltasanomissa Välimäki vastaa saamaansa kritiikkiin tyylilleen uskollisen nasevasti
Paluu blogiin + pihvi-chiabata

Paluu blogiin + pihvi-chiabata

Viime viikolla Tamperelainen-lehdessä haastateltu HansVälimäki muuten valikoi Tampereen kolmeksi parhaaksi ravintolaksi juurikin Huberin, ravinteli Berthan ja Bodega Saludin
Paluu blogiin + pihvi-chiabata

Paluu blogiin + pihvi-chiabata

Viime viikolla Tamperelainen-lehdessä haastateltu HansVälimäki muuten valikoi Tampereen kolmeksi parhaaksi ravintolaksi juurikin Huberin, ravinteli Berthan ja Bodega Saludin