Tällä kertaan tein kanaa samaan tyyliin kuin hapanimelän porsaan. Keskikesän vihreydestä ei ole tietoakaan, savusaunan katto on kuivanut kokonaan, nurmikko palanut ja kaikki keskiskesän kukat kukkineet
Gōngbào Jīdīng - Kanaa Kung Po. Kantonissa se on Yeung Chow, joka on miedon makuinen, kananmunalla ryyditetty ja siinä voi olla kanaa, katkarapuja ja tuoreita vihanneksia
(Jonka löytää halutessaan MouMoun blogista, *klik*) Viime kerralla kuitenkin mietin, että voisin kokeilla porsaan sijasta kanaa ja muuttaa aineksia muutenkin
Jotain tulista, jotain mietoa, jotain hapanimelää. Tarjolla on kanaa, lihaa, mereneläviä. Pad thai on suorastaan legendan aseman saavuttanut thaimaan ”kansallisruoka” eli lounaaksi, välipalaksi tai jopa aamiaiseksi nautittu hyvin mieto nuudeliannos, josta löytyy myös kanaa, hienoksi ”kokkeliksi” sotkettua kananmunaa ja kevätsipulia
Papukastikkeita, hedelmäistä kanaa hapanimelä kastikkeessa, lämppäreitä, erilaisia ruokasalaatteja, pastoja, paksupohjaista omenapiirakkaa (jota on pakko kyllä tehdä uusiksi ja laittaa tännekkin ohje
Hapanimelääkanaa VikingissäHalvin ruokailumme 90,- bahtia annos eli n. Thairuoka on terveellistä ja tyydyttää samanaikaisesti sekä esteettisiä että kulinaarisia aistejamme