(. P. a. k. o. ä. y. t. i. n. u. l. e. s. r. p. m. ". -. S. v. J. ,. j. h. 1. 8. 2. b. g. ö. I. Ä. f. c. K. ). E. d. 4. B. N. 5. 0. ø. å. 3. æ. H. z. /. T. O. C. é. A. x. F. L. . V. D. 6. R. …. M. U. Y. d l
Lisää murskattu tomaatti, sokeri, linssit, kasvisliemikuutio, vesi ja mausteet (paitsi harissa). Lisää lopuksi harissa ja anna kiehua vielä muutama minuutti
Jaa makkarat kahteen osaan ja sekoita harissa toisen osan joukkoon joukkoon. Lisää harissamakkarat vasta aikuisten lautasille, ettei padan liemestä tule liian tulista
Useimmat ruotsalaiset tuntevat grillatusta kanasta, banaaneista, kermasta ja suolapähkinöistä tehtävän kanareseptin, josta tuli yksi Ruotsin suosituimmista resepteistä, kun Allt om Mat-lehti julkaisi reseptin numerossaan 13 vuonna 1976