Mitään hattaraahan näissä ei ole, vaan sokeria. Laita voi, vesi ja sokeri kattilaan ja kiehauta. Mutta nyt näihin, hattarapoppareihin, niinkuin näitä meillä kutsutaan
Suosikkejani ovat olleet klassinen mansikka, raikas meloni ja suloisen makea hattara. Vatkaa valkuaiset kiiteäksi vaahdoksi ja lisää sitten sokeri hiljalleen ripottelemalla, koko ajan vatkaten
Kakku alkoi kohota kuin hattara, kauas yli vuoan reunojen. vatkasin muna-sokerivaahdon huolellisesti kuohkeaksi, sekoitin jauhot lastalla varoen sekaan ja lisäsin joukkoon kiehuvan kuuman rasvan - ja sekoitin taas huolellisesti
Ohjeena edelleen sama mahtava ohje, jossa sokeri kuumennetaan uunissa ja lisätään valkuaisvaahtoon. Näistä hattaran makuisista marengeista syntyi pieniä lahjoja ystävilleni tänä vuonna
Meidän makunamme oli ihanat hattara ja minttusuklaa. Dansukker/Suomen Sokeri. Viime sunnuntaina oli meidän ensimmäinen macaron-kurssimme Katrin kanssa Hellapoliisin tiloissa Helsingissä
Myös persialainen hattara olisi ollut kaunis koristeeksi. Samaan kakkuun kokeilin myös ensimmäistä kertaa marenkivoikreemiä ja oi tätä onnea, kun löytyi vihdoin parempi vaihtoehto voi-tomusokerikuorrutukselle