Hauduta uunissa possu reseptejä

Karamelli- nyhtöpossu

Karamelli- nyhtöpossu

Karamelli-nyhtöpossu on helppo valmistaa, niin HYVÄÄ ja suhteellisen edullistakin. Itse tykkään tehdä possun lapaa, mutta kaslerkin käy vallan mainiosti
Hitaasti hyvä tulee – BBQ ribsit

Hitaasti hyvä tulee – BBQ ribsit

Hauduta kastiketta vähintään puoli tuntia ja mielellään kauemminkin. Se mahdollistaa aika rauhallisen kolmen tunnin kyykkimisen pihalla, samalla kun ribsit muhivat uunissa
No sitä nyhtöpossua sitten

No sitä nyhtöpossua sitten

Viimeisimpänä uunissa hautuivat yön yli häränhännät ihan legendaarisin tuloksin. Onhan tuosta nyhtöpossusta blogosfäärissä hehkutettu jo vuositolkulla
Farangin karamellipossu

Farangin karamellipossu

Ensimmäisen päivän valmistelut sujuivat erittäin näppärästi huumaavassa inkiväärin tuoksussa, ensin lientä keitellessä ja myöhemmin kasleria uunissa haudutellessa
Hitaasti hyvä tulee – BBQ ribsit

Hitaasti hyvä tulee – BBQ ribsit

Hauduta kastiketta vähintään puoli tuntia ja mielellään kauemminkin. Se mahdollistaa aika rauhallisen kolmen tunnin kyykkimisen pihalla, samalla kun ribsit muhivat uunissa
Kanttarelli-curry-porsaspiirakka

Kanttarelli-curry-porsaspiirakka

Hauduta miedommalla lämmöllä kunnes seos on tarpeeksi paksua ja neste on haihtunut lähes kokonaan. Curry ja possu on hyvä makupari

RAMENKEITTO

Leikkaa possunkyljestä mahdollinen nahka ja laita se liemeen makua antamaan. Leikkaa possunkylki ohuiksi viipaleiksi

Karamellisoitu possu

Haudutauunissa. 800 g kassleria tai ulkofilettä (kassler on parempaa). 2–3 valkosipulin kynttä. pala (n. 5 cm) tuoretta inkivääriä
Farangin rapea possu

Farangin rapea possu

Koska possu on yksi lemppareistamme, päätimme kokeilla Farangin rapeaa possua palmusokerikaramellilla
"Karamellipossu Farang"

"Karamellipossu Farang"

Tein tänään Matti Wikbergin ja Tomi Björckin reseptiä mukaillen suussa sulavaa Farangin karamellipossua
Farangin karamellipossu

Farangin karamellipossu

Ensimmäisen päivän valmistelut sujuivat erittäin näppärästi huumaavassa inkiväärin tuoksussa, ensin lientä keitellessä ja myöhemmin kasleria uunissa haudutellessa
Isänpäivä: rapeaa possunkylkeä ja madeirakastiketta

Isänpäivä: rapeaa possunkylkeä ja madeirakastiketta

Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta miedolla lämmöllä, kunnes nesteestä on jäljellä noin puolet. Uunissa ylikypsäksi haudutettu ja pannulla rapeaksi paistettu possunkylki on alunperin veljeni bravuuri
Karkkipossua Farang style

Karkkipossua Farang style

Farang -ravintolan varmaan eniten puhuttanut annos sen olemassaolon aikana on ollut karkkipossu, ainakin mitä kaveripiiriäni ja blogistaniaa on ollut kuuleminen ja lukeminen