Karamelli-nyhtöpossu on helppo valmistaa, niin HYVÄÄ ja suhteellisen edullistakin. Itse tykkään tehdä possun lapaa, mutta kaslerkin käy vallan mainiosti
Hauduta kastiketta vähintään puoli tuntia ja mielellään kauemminkin. Se mahdollistaa aika rauhallisen kolmen tunnin kyykkimisen pihalla, samalla kun ribsit muhivat uunissa
Ensimmäisen päivän valmistelut sujuivat erittäin näppärästi huumaavassa inkiväärin tuoksussa, ensin lientä keitellessä ja myöhemmin kasleria uunissa haudutellessa
Hauduta kastiketta vähintään puoli tuntia ja mielellään kauemminkin. Se mahdollistaa aika rauhallisen kolmen tunnin kyykkimisen pihalla, samalla kun ribsit muhivat uunissa
Possu on parasta tähän ruokaan, hirvi tai nauta voivat kuivahtaa helpommin. Jos riistaa ei ole saatavilla, sopii tämä respeti hyvin etenkin possulle ja lampaaalle
Ensimmäisen päivän valmistelut sujuivat erittäin näppärästi huumaavassa inkiväärin tuoksussa, ensin lientä keitellessä ja myöhemmin kasleria uunissa haudutellessa
Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta miedolla lämmöllä, kunnes nesteestä on jäljellä noin puolet. Uunissa ylikypsäksi haudutettu ja pannulla rapeaksi paistettu possunkylki on alunperin veljeni bravuuri
Farang -ravintolan varmaan eniten puhuttanut annos sen olemassaolon aikana on ollut karkkipossu, ainakin mitä kaveripiiriäni ja blogistaniaa on ollut kuuleminen ja lukeminen