800 g porsaan kassleria eli niskaa. Leikkaa liha ohuiksi pihveiksi ja pyöräytä ne vehnäjauhoissa. Paista pihvit pannulla molemmin puolin ja nosta ne limittäin uunivuokaan
Nyt ostettiin pala porsaan etuselkää, ja vaikka resepti onkin hyvin simppeli, halusin sen tänne laittaa ihan vain muistuttaakseni, että kannattaa suosia myös näitä tosi edullisia lihan osia
Tammikuun alun kovilla pakkasilla meillä syötiin näitä omenasiiderissä haudutettujaporsaan poskia, enkä todellakaan olisi annosta kovin helpolla vaihtanut mihinkään vegaaniannokseen
4 paksua viipaletta porsaan kassleria eli niskaa (minulla oli 1 viipaleen raaka-paino noin180 g). Ostin kaupasta noin 2,5 kg painoisen kasslerpalan, joten siitä piisaa meille aika monta ateriaa tehtäväksi
Oluessa haudutettu possu. 1,5 kg) porsaan uunilihaa. 1,5 kg) porsaan uunilihaa. Pitkästä aikaa oli täysin vapaa viikonloppu ja olikin kivaa touhuilla kotosalla ja tehdä hyvää ruokaa
500g porsaan jauhelihaa. 500g porsaan jauhelihaa. Lisää arkea ja arkiruokaa, tällä(kin) kertaa sarjasta "mun piti tehdä jotain muuta, mutta sitten tapahtui x,y ja z ja teinkin näin