Home→Yleinen→Ravintola Näsinneula. Post navigation. ← Rakkaudesta Helsinkiin. Vallila. Ravintola Näsinneula. Posted on maanantai, heinäkuu 28, 2014 by Martina
Porsaanposkia jaloviina-sinappikastikkeessa ja varhaisperunoita kevätsipuli-tillikastikkeella. Upea porsaanposki tai porsaanposket vaativat pitkää esikeittoa tai haudutusta
Viileät syksyn säät ovat saapuneet Suomeen ja heti tekee mieli syödä lämmittäviä pataruokia. Tässä on yksi maksaruoan resepti, mitä olen silloin tällöin valmistanut rautapadassa ja uunissa
Tässä eräänä päivänä rupesi tekemään mieli jotain hieman erikoisempaa pitkään haudutettua evästä. Hetken pohdinnan jälkeen mieleen juolahti porsaan posket, joten niitä piti lähteä metsästämään
Butadon eli englanniksi pork bowl ja suomeksi vapaasti käännettynä possua kulhossa on suosittu japanilainen ruoka, jossa on nimensä mukaisesti riisiä kulhossa (don on lyhennys sanasta donburi, joka tarkoittaa kulhoa) ja makeahkossa kastikkeessa haudutettua possua (buta tarkoittaa porsasta tai sikaa)