400 g jauhettua haukifileetä. FacebookTwitterGoogleWhatsApp 400 g jauhettua haukifileetä. Huru-ukot oli helppo saada Turun marttojen joulujuhlan tähdeksi
Tulosta resepti. Tulosta resepti. 500 g haukifileitä. Tulosta resepti 200-asteisen uunin sammuttaa, uunissa on vielä puolen tunnin jälkeen yli. 500 g haukifileitä
Haukifileestä kannattaa leikata kalan keskiviivan yläpuolella sijaitseva y-ruotorivi. Vuohenputkpestolla kuorrutetun hauen resepti on lähes samanlainen, mutta pesto on vaihtunut tillistä vuohenputkeen
Jauha haukifileet monitoimikoneessa. Viimeisimmässä Hyvä Terveys -lehdessä (9/12) oli ihana kalapyöryköiden resepti. 500 g haukifileetä. ) 500 g haukifileetä
Haukifileet jauhetaan käsikäyttöisellä lihamyllyllä kolmeen kertaan. Perinteisen Kivilahden haukipihvien resepti jää vielä odottamaan, sillä teini kertoi kyllästyneensä niihin