Taikinan voi leipoa heti ja se on helppoa käsitellä. Tällä ohjeella äitini on tehnyt joulupiparit niin kauan kuin minä muistan ja nämä on ne ainoat oikeat piparit
Monille hillon tekeminen on varmasti helppoa ja hilloja keitellään joka vuosi, mutta ei minulle. En keksinyt niistä heti mitään leivottavaa, joten päätin keittää hilloa, johon saan hyvin raparperit säilöttyä myöhempää käyttöä varten
Eipä ole aiemmin juolahtanut mieleen, että sitä olisi niin helppoa valmistaa. Jos valita pitää, niin mantelimassa on tietenkin ainoa oikea laskiaispullatäyte - mutta miksi oikeastaan pitäisi valita
Jälkkäri kuuluu jälleen sarjaan "Helppoa, nopeaa ja herkullista". En ollut edes miettinyt mitään leivottavaa, mutta huonot kelit vetivät keittiöön kaappeja kohnaamaan
Niinhän sinä luulet, ei se niin helppoa ole. Mmm. tummaa mausteista konjakilla kostutettua makeata kakkua jossa ihania, mehukkaita hedelmäsattumia rusinoiden ja kuivahedelmien muodossa ja pähkinöitä
Koska minulla on aikamoisia arkikiireitä ja väsytystaistelu marrasharmauden kanssa on edelleen käynnissä, niin ajattelin tehdä jotain helppoa ja nopeaa ja myös jouluista
Se on niin helppoaleivottavaa ja muuntautumiskykyistä. Olen ihastunut tähän taikinaan. Se sopii täytetyksi leiväksi, sipulisiksi puusteiksi tai vaikkapa ihanan pehmoisiksi, mutta hyvin kasassa pysyviksi hampurilaissämpylöiksi
Juureen leivotun ruisleivän aloittaminen voi tuntua kovin työläältä, mutta juuren tekeminen ensimmäisen kerran on hyvin helppoa ja vaikka sen valmistuminen vie aikaa, se vie päivästä vain pari minuuttia
Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää muut aineet hyvin sekoittaen. Voit käyttää myös muuta rasvaa kuin pullomargariinia, sulata ja jäähdytä tällöin rasva ensin
Painele murotaikina vuokaan tasaisesti ja peitä se foliolla. Paista pohja kypsäksi ja jäähdytä se. Notkista tuorejuusto sekoittamalla ja lisää mangosose