Bouillabaisse resepti Muru keittokirjan mukaan, Mukana hieno Rouille. Bouillabaisse on alkujaan Ranskasta ja tämä Bouillabaisse on hienosta Muru-keittokirjasta
Minä ostin HenriAlenin ja Annukka Oksasen Vuoden keittokirjan heti sen ilmestyttyä. Pidin todella paljon kirjan alun tekstistä, siitä on helppo pitää kun itse ajattelee samalla tapaa (tiedättehän, on se Henri viksu kun ajattelee kuten minäkin
Siinä ohessa juttelin myös kokki HenriAlenin kanssa, joka vinkkasi, että hänellä oli silläkin hetkellä kaniinit hautumassa seuraavan päivän ruokarekkarypistystä varten
Tämä ruoka on taas kerran lainattu Henri Alénin kirjasta Vuoden keittokirja. Possukammoinen parempi puoliskoni ei tästä suuremmin innostunut, joskin riisinuudelisalaatti varmasti astuu esiin meillä toistekin vaikkapa kanan kaverina
Henri Alén, Finnjävel/Muru, Helsinki. Henriette Lindholm, Mustion Linna, Mustio. Äänestyksen voitti Henri Alén 757 äänellä, kertoo Vuoden kokki -kilpailujen johtaja Heikki Liekola