Kepeän herkullinen pinaattipestopasta. Pinaatti-ricotta-lohipasta. Helppo tomaattinen lohipasta. Jos etsit helppoja ja takuulla maukkaita pastareseptejä, niin tässä niitä nyt tulee
Mieltä ja kehoa lämmittävä värikäs, ravinnerikas ja ennen kaikkea herkullinen ruoka. Sitruunainen kesäkurpitsa-lohipasta raikkaalla avokadokastikkeella Kolme kalaisaa avokadotoastia Portobello-savulohiburgeri raikkaalla sitruuna-timjamikastikkeella Kylmäsavulohen tähdittämä Paleo Buddha Bowl
Kepeän herkullinen pinaattipestopasta. Pinaatti-ricotta-lohipasta. Helppo tomaattinen lohipasta. Jos etsit helppoja ja takuulla maukkaita pastareseptejä, niin tässä niitä nyt tulee
1. 7 l vettä1 tl suolaa20 g oliiviöljyä300 g vihreää nauhapastaa200- 400 g parsakaalin kukintojan. 500 g kirjolohta paloinapippuriasuolaa150 g sipulia puolikkaina10 g voita tai öljyä1/2 sitruunan mehupippuria myllystä350 g keitinlientä100 g ruokakermaa1