Perinteiset mokkapalat on hyvin helppo valmistaa ja tämä resepti on samanlainen pohjan osalta. Todella helppo resepti saada onnistumaan ja itse pidin näiden kinuskisien mokkapalojen mausta vielä enemmän seuraavana päivänä, kun mokkapalat olivat päivän saaneet olla rauhassa jääkaapissa maustumassa ja kylmässä
Ajattelin leipoa kaksosilleni jotakin herkkua ja mokkapalat tulivat ensimmäisenä mieleeni. Ja huomasin, että minullahan ei blogissani vielä ole mokkapaloja gluteenittomana
Pätkis-mokkapalat. Daim-mokkapalat 4 kananmunaa 2 dl sokeria. Nämä ovat vaan niin herkullisia ja vaikka ohjeeseen tulee piimää se ei suinkaan maistu piirakasta vaan tuo sen ihanan pehmeyden pohjaan
Nämä mokkapalat olivat ehkä jopa vielä paremman makuisia kuin ns. tavalliset mokkapalat. Löysin kirjastosta kivan oloisen kirjan (Gluteenittomat pullat, kakut ja piirakat), joka on täynnä herkullisen kuuloisia gluteenittomia ohjeita
Ah, aina niin herkullisetmokkapalat. Meillä oli koulussa pari päivää erikoisruokavalioherkkuja leivonnassa ja mieleen jäi varsinkin nämä makoisat mokkapalat
Minulle suklaaneliöt on se ainoa oikea termi, sillä olen länsirannikolta, mutta sittemmin Helsinkiin siirryttyäni olen saanut selville ja hyväksynyt sen tosiasian, että mokkapalat on se yleisimmin käytetty termi
Perinneruokaa PRKL – keittokirja ja mokkapalat. Kirjan resepteistä pääsi ensimmäisenä testiin After Eight-mokkapalat koska rakastan mokkapaloja JA After Eight-kovehteja