Ohje on Aila Pakariselta ja mainiosta keittokirjasta “Lapsuuteni ruokamuistot”. Herra Raadelmasta ehti kinuta muutamaan otteeseen veripalttua, kunnes sitten kauppareissulla matkaan tarttui pullollinen pakasteverta
Auringon värejä toistava maissikeitto ja vastaleikatun nurmikon vihreää muistuttava hernekeitto ovat sitä paitsi melko kevyitä ja sopivat näin ollen vallan mainiosti myös kesäkauden herkuiksi ja vaihteluksi grillin antimille
Kuten eilinenkin ohje, on tämäkin löydös Valion sivuilta. Saan tämän ohjeen kanssa varmaan kaikki ruuanlaitosta ymmärtävät niskaani, koska sekä eilinen että tämän päivän ohje tehtiin kyllä sinne päin valmiista ruuasta
Ohje on blogista Kokit ja potit. Hernekeitto. Jippii, meillä on taas tietokone kunnossa. Kovalevy oli mennyt tuusannuuskaksi, mutta onneksi kaikki kuvat ovat ulkoisella kovalevyllä ja tikuilla, joten mitään ihan hirmusen tärkeää ei koneen kovalevyn mukana kadonnut