P. a. h. o. l. i. s. e. n. L. m. k. t. ä. r. ,. j. y. u. v. H. d. p. ö. T. M. V. g. R. D. S. (. ). A. 8. 0. 4. –. 6. c. 1. 2. /. 3. -. I. J. K. 5. t l. d l
Paholaisen hillo sopii sitä paitsi hyvin Halloweenin viettoon, vaikka en kyseistä juhlaa itse vietä. No, mahdollisesti jatkossa juuri näin, paholaisen hilloa keitellen
Tämä makean tulinen paprika-tomaattihillo vie kielen mennessään. Hillosokerilla tehdyt hillot säilyvät tarpeentullen avaamattomana jopa huoneenlämmössä ja avattuna parisen viikkoa jääkaapissa
T. a. n. o. i. s. e. l. t. R. u. m. k. j. ä. v. r. p. ö. y. d. h. P. g. -. ,. M. N. . V. I. K. U. A. L. E. H. O. 4. 0. 2. 3. (. ). 1. 7. 5. S. ♥. l. d l
Marjoista muodostuu hillo niiden sulaessa. Pakastajan hillo on valmista. Puhdista marjat ja hienonna ne kevyesti haarukalla, osa marjoista saa jäädä kokonaisiksi