Lisää pinnalle reilusti karviaishilloa (puolet purkista) ja kumoa kakkukerros vuokaan banaani-kermavaahtokerroksen päälle siten, että hillokerros tulee alassuin kermavaahtokerroksen päälle
Kakun päällä marsipaani ja marsipaanin alle laitettu voikreemi. 2,5 dl Flora vispi250 g maitorahkaa2 rkl vaniljakreemijauhesokeria mauksipuoli purkki mustikka hilloa eli noin 250gmustikoitaKostutetulle pohjalle ensin hillo, sitten kermarahkaseos ja mustikat
Sokerimassan saamisessa tasaisesti kakun reunoille on mulla kyllä aina haasteita, joten pakko oli sietää ryttyjä ja möykkyjä =) ja suhtautua epäonnistumisiin niin, että ompa ainakin itsetehdyn näköinen
Kakun pintaan ganachen alle. Laita pienin pala kulhon pohjalle ja laita sen päälle vaniljamoussea. Toista kaksi kertaa ja laita kolmannen pohjan päälle appelsiini-suklaamoussea ja nosta pinnalle kanneksi suurin kakkupohja
Jos kakuista puhutaan, niin niiden kohdalla en kuitenkaan lähtisi hifistelemään superfood-linjalle, sillä kakkuja syödään harvoin eikä yksi kakkupala silloin tällöin romuta kenenkään ruokavaliota
Kakun täytteenä oli kotitekoista vadelmahilloa ja kermavaahtoa, marsipaanin alla voikreemiä. Ruoka-aktivisti nauttii saadessaan välillä kokata isommalleporukalle ja päästessään leikkimään ravintoloitsijaa muutaman tunnin kerrallaan
Sokerimassanalle vatkasin kreemin Flora Kulta margariinista ja tomusokerista. Kreemin voi jättää myös kakun pintakerrokseksi ja sen saa tasaisemmin, kun silottaa sen kakun pinnalle kahdessa erässä ja antaa ensimmäisen kerroksen kovettua kylmässä ennen toisen lisäämistä
Kauli sokerimassa tasaiseksi levyksi ja nosta se kaulimen avulla kakun pinnalle. Leikkaa ylimääräiset reunat pois ja taittele sokerimassa siististi kakun alle
Tänään oli sekä iloinen että suruinen päivä. Ensinnäkin veljeni perheen uusi pieni tulokas sai ihanan nimen Hilla Neea Johanna ja minä sain kunnian leipoa kakun ristiäisiin