Paista hirvenjauheliha öljyssä n. 2,2 kg hirvenjauhelihaa. Kahvin (4 pannullista) ja limsan (3 l cokis, 3 l Mounatin dew ja 1½ l Dr Pepper) lisäksi tarjolla oli alpakkakakku (nyt 1½x suklaakakku, päällystetty kermavaahdolla jossa vähän rahkaa, kermaa taisi olla reilu 3 dl ja rahkaa 2 dl, sokeria vajaa desi + vanilja), hedelmäsalaattikakku, pullakranssi (2½ dl taikina) ja kääretorttu perunajouhoilla, välissä omena-karhunvatukkahilloa. 2,2 kg hirvenjauhelihaa
Käytössä oli vain hirvenlihaa, sipulia ja pelkistetty maustevalikoima. Paistoin osasta taikinaa meille lihapullat, ja loput paistoin isona pannun kokoisena jauhelihapihvinä, jonka pakastin tulevia aterioita varten
Niin jäi oikeastaan nytkin, koska tein piiraani jauhelihasta eikä stoutini ollut Guinnessia, mutta kannattaa silti tutustua ohjeeseen, koska syksyisiä makuja sisältävä piiras oli hieman esikuvaansa vikkelämpi valmistaa ja kaiken kaikkiaan vallan mainio
Taputtele jauhelihataikina öljytylle leivinpaperille vedellä kostutetuin käsin. Lisää korppujauhojen joukkoon sipuli, punajuuri, jauheliha, munat, kaprikset, suola, timjami ja mustapippuri