Lautasella on lämmin paistettu hirvensydän. Sydän on oikeastaan täysin rasvatonta, 'tiukkasyistä' lihasta, eikä mikään ole helpompaa kuin sen kuivattaminen
Savustettu hirvensydän. hirven. Miksi maksa, munuainen, sydän ja kieli eivät enää maistu suomalaisille,. sydän (tai vaihtoehtoisesti peuran, naudan, karitsan, porsaan yms
Jauha hirvensydän jauhelihaksi. Kaikkea muuta minulla olikin kotona, illalla otin sulamaan hirvenvasan sydämen sekä savustettua villisian kylkeä (possumakkaraa varten, miehen metsästyskaverin savustamaa)
½ hirvensydän. Vähän jouduin minäkin muokkaamaan reseptiä, sherry vaihtui porttiin, lampaan sydämet hirven sydämeen ja sen sellaista, ihan sen mukaan mitä kaapissa sattui pyhien jäljiltä olemaan
Jos muistan oikein, lapsuudenkodissani saimme hirvensydäntä silloin, kun isä oli kaatanut hirven. Meillä sydäntä syödään ruualla sellaisenaan, tai leivän päällä leikkeleenä
Sydän pussissaLapsuudessani äiti aina keitti hirven sydämet. Nyt kuitenkin ajattelin kokeilla sydäntä paistopussissa Jaakko Kolmosen kirjan Hirvieläinten teurastus ohjetta mukaellen
Miinulla ei ollut kieltä pakastimessa, mutta puolikas hirvensydän ja pala maksaa kuitenkin löytyi, joten ajattelin kokeilla tätä ruokaa, vaikka olin aavistuksen skeptinen etukäteen
Tein käristyksen samaan tapaan kuin teen hirvikäristyksen, paitsi lihana oli nyt se hirvensydän. Mies kaatoi syksyllä yhden hirven, ja sanoi silloin heti, että sydämestä tehdään käristys