Höyryävän kuumat, pöydässä valmistuvat HotPot -padat ovat oikeastaan talvisesongin ruokaa Aasiassa. Ja koska yhdessä syöminen ja jakaminen on ylipäätään parasta mitä ruokapöydässä voi tehdä, on seurueen keskellä poriseva HotPot takuuvarma suosikki illanviettoon
TOFU CURRY HOTPOT. Voihan pakkanen, joka sotki meidän viikonloppusuunnitelmat ihan totaalisesti. Tarkoitus oli lauantaina pyörähtää koko perheen voimin Ladun Majan Angry birds go snow -tapahtumassa ja ulkoilla tänään joko Laajavuoressa pulkkaillen tai lumilautaillen tai perhepuistossa luistellen, mutta viimeiset kaksi päivää lämpömittari on näyttänyt koko ajan vähintään kahtakymmentä pakkasastetta
hot dry pan until fragrant. Bring a big pot full of water to boil and cook. additional 5–10 minutes until small brown spots start to appear. 10 minutes until small brown spots start to appear
Sekoita mukaan korppujauhot, maissitärkkelys ja. Ripottelin valmiiden burgreiden päälle vielä seesaminsiemeniä ja nori-merilevähiutaleita, jotta niissä olisi kaikki perinteisten sushipalojen olennaisimmat maut
Bring a large pot of water to boil. another pot. Blanch scallions in hot water for 20 seconds. Tämä postaus on tehty yhteistyössä italialaisia artesaaniviinejä myyvä verkkokauppa Vino Nostrumin kanssa