H. u. n. a. j. k. s. m. i. t. p. o. e. r. v. ä. S. d. l. ö. N. y. h. ,. ❄. I. L. O. A. V. J. E. R. K. U. T. 1. 9. 0. 8. 4. 2. 5. g. /. M. _. (. ). Y. 7. ℃. _ l. d l. t l
Sveitsin hunajakakkuset Bern'in maakunnastaKuvan lähde. Tyypillinen hunajakakku sisältää runsaasti hunajaa, sokeria, maitoa, margariinia, vehnäjauhoja, piparkakkumausteita, suolaa ja potaskaa
Jo faaraoiden Egyptissä valmistettiin piparkakkujen edeltäjiä, hunajakakkuja. Hunajakakkuja uhrattiin jumalille, ja jotta jumalat ymmärtäisivät paremmin, mitä niiltä pyydetään, kakkuja alettiin muotoilla erilaisiksi hahmoiksi
Kakkupohjien kerrosten tekeminen yksitellen on perinteisempää muissa maissa kuin täällä Suomessa. Vaikka pohjan teko onkin todella helppoa ja takuuvaramsti hyvää sienikakkupohjan tai perinteisen muna-sokerivaahtopohjan ohjeella on myös hyvin suositeltavaa testata kaulittavaa täytekakkupohjaa
Hunajakakkuja syötiin jo muinaisessa Egyptissä ja antiikin Kreikassa. Maustekakku, piparkakku, pain dépice, gingerbread – rakkaalla lapsella on monta nimeä ja ilmenemismuotoa
Postauksen kirjoittaminen tuntuu välillä ylivoimaisen vaikealta. Vaikeimmalta, kun on kokenut ainutlaatuisen elämyksen, sellaisen joka on stimuloinut jokaista aistia