Kyllä oli hyviä. Halusin kokeilla gluteenittomien suklaahippukeksien tekemistä. Minulla sattui olemaan kaapissa maapähkinävoita, joten päädyinkin maapähkinävoikekseihin
Nämä olivat ihan sairaan hyviä. Ensin ajattelin tehdä siitä valkosuklaamutakakkua, mutta ajattelin sen olevan liian ällöä ja sain ajatuksen tehdä brownies-palojen tyyppisiä leivonnaisia, johon yhdistäisin jotain marjaa raikastamaan makeaa makua
Aika tasavertaistahan nämä ovat maultaan, kaikki niin hyviä juurikin keveyden ja siementen takia. hapantaikinaleipää sekä Biscotteja con Cioccolato ja Custard Cream gluteenittomia keksejä
Juurileivonnaiset ovat täynnä suolistolle hyviä bakteereja, minkä lisäksi hitaan kohotuksen takia juureen tehdyt leivonnaiset aiheuttavat tiettävästi vähemmän vatsaongelmia
Hyviä paikkoja ovat esimerkiksi. Gluteenittomia taikinoita ei kohoteta kahdesti (poikkeuksena jotkut kylmällä nesteellä tehtävät ja jääkaapissa kohotettavat leivät), sillä taikinaan tukea tuovan sitkoverkon puuttuessa tuplakohotus lisää epäonnistumisen riskiä
Normaaliversiossa maut olivat myös hyviä, ja taikina oli ehkä hieman "tuhdimpaa" kuin gluteeniton. Molemmat maistuivat todella hyvälle (minä siis maistoin vaan gluteenittomia versioita, siskoni arvosteli makujen eroja) eritavoilla
Gluteenittomista leivonnaisista saa kyllä ihan yhtä hyviä kuin ns. Halusin taas vaihteeksi tehdä jotain gluteenitonta ja päädyin Makeaa murmelin täydeltä - blogiin
Ovatko huippusuositun bloggaajankaan reseptit aina hyviä tai toimivia. Pinterestissä on jatkuvasti hyppinyt silmille Big Man’s World-blogin kahden, kolmen tai neljän raaka-aineen vegaanisia ja gluteenittomialeivonnaisia, joista jokainen näyttää aivan superherkulliselta