Iberico possu reseptejä

Iberico possua ja välimeren "salsa"

Iberico possua ja välimeren "salsa"

Maukasta Iberico presaa ja välimeren salaattia. Vapaasti Espanjan korkki-ja tammimetsissä kasvava possu on vertaansa vailla
Valkoviinibreseerattu ibericon niska

Valkoviinibreseerattu ibericon niska

Tällä kertaa otimme breseeraukseen hieman kepeämmän otteen ja kokeilimme valmistaa possun valkoviinissä ja hieman eri yrteillä
Savustettu Ibericon niska

Savustettu Ibericon niska

Sain alkuvuodesta pakasteena palasen Iberico-possun niskaa Bravo Gourmetilta ja nyt pääsin vihdoin kokkaamaan tästä jotain hyvää
Ylikypsä possunniska

Ylikypsä possunniska

Ylikypsä possu on ehdoton suosikkini nykyään tacojen väliin, possun kaveriksi vaan vähän kirpakkaa kaalisalaattia, korianteria, limeä ja avokadoa
Herkullinen juhla- / joulumenu

Herkullinen juhla- / joulumenu

Pääruuaksi valmistimme pitkään matalassa lämmössä haudutettua espanjalaisen Iberico -porsaan poskea, glögi-kastiketta ja haudutettuja kasviksia
Posketonta menoa

Posketonta menoa

Nousihan rakkautemme ihan uudelle tasolle löydettyäni Iberico-possun. Kyllä tämä taitaa tosirakkautta olla (lisää Ibericosta ja erilaisista kinkuista löydät rakkauskirjeestäni täällä)
Super-possua grillistä: Ibericoooo!

Super-possua grillistä: Ibericoooo!

Avainsanatpossu, tomaatti, liha, salaatti, paprika, grillaus, kyljys, viinisuositus, viini, ruoka, Weber, Pinot Noir, Iberico, possunkyljys
Iberico-porsaan ulkofileetä

Iberico-porsaan ulkofileetä

Eron bulkkipossun ja ibericon välillä huomaa värissä, rakenteessa, rasvassa, maussa ja toki myös hinnassa
Breseerattua ibericoporsaan niskaa espanjalaisittain

Breseerattua ibericoporsaan niskaa espanjalaisittain

Ibericon niska toimii parhaiten juuri näissä pataruuissa (tai sitten pitkään hitaasti vartaassa grillaten) ja tämä kyseinen espanjalainen musta possu on todellakin jotain aivan muuta kuin perinteinen tehotuotettu sika
Nyhtöpossua Iberico-porsaan niskasta

Nyhtöpossua Iberico-porsaan niskasta

Sain harvinaislaatuista Iberico-possun niskaa PNM. Iberico-porsas on espanjalainen vapaana kasvava alkuperäisrotu ja sen pääsääntöistä ravintoa on tammenterhot

Pari kysymystä Annelle ja Susannelle.

Ibericopossu on saanut elää ulkona auringossa,kun taas Suomen karsinoissa elävä sika. Minulla on tapana lukea uutiset kerran päivässä, kaikesta kiireestä huolimatta