Tarjoile indonesialainen lihapata keitetyn riisin, suolapähkinöiden ja ananaksen kanssa. Sekoita soijakastike, omenamehu, puristettu valkosipuli, raastettu inkivääri ja curry keskenään
1. Kuori katkaravut mutta anna pyrstön uloimman osan jäädä kiinni. Kuori ja hienonna valkosipulit, raasta inkivääri hienosti, tarvitset 1 ruokalusikallisen
Gado-gado on indonesialainen kylmä salaatti, joka koostuu (kevyesti kypsennetyistä) kasviksista, kovaksi keitetyistä munista, tofusta tai tempehistä, riisistä, tai melkeinpä mistä vain
Pakko mainita myös, että indonesialainen ruoka on juuri nyt nosteessa, sillä vuonna 2011 CNN International järjesti äänestyksen 50 maailman herkullisimmista ruoista, ja voittajaksi päätyi rendang ja kakkoseksi nasi goreng, molemmat Indonesiasta
Nasi goreng eli indonesialainen annos paistettua riisiä. Veggietablen gado-gado -annos. Gado-gado on yksinkertaisimmillaan keitettyjä vihanneksia ja maapähkinäkastiketta, mutta se voi tulla tämmöisenäkin annoksena
Indonesialainen kasvislautanen (tempeä, nuudeleita ja vihreitä papuja) Koffin puistossa. Jonkun verran näyttäisi olevan taas raakakakkuja tarjolla ravintolapäivänä
Testattu on jo Ayam penyet- indonesialainen kana, hodarit japanilaisittain sekä useampi pikkeli. Äitisämpylät oikealla, nakit nyhjöttävät taustalla ja indonesialainen kana vasemmalla
Erä sentään oikein hyvään työpaikkaan edennyt indonesialainen kaveri kertoi, että hänelle oli lapsesta asti toitotettu sekä kotona että koulussa, että me olemme indonesialaisia, ei me olla yhtä hyviä ihmisiä kuin nuo eurooppalaiset ja amerikkalaiset, joten käyttäytykää sen mukaan