Päätimme kokeilla lohta paketissa. Taikinoitua lohta olen tehnyt aiemminkin, nam. Kypsennä lohta 20-25 minuuttia sen mukaan, kuinka paksuja fileet ovat. 200 asteeseen Kypsennä lohta
Tällä kertaa kokeilin ruuan laittoon makuhunajaa, eli inkiväärillämaustettua hunajavalmistetta. Toki, jos halutulla maulla maustettua hunajaa ei kaapissa ole, seoksen voi itsekin sekoittaa tuoreista raaka-aineista
Enemmän kalan ystävänä minä säästin vatsaani tämän annoksen kohdalla vaikkakin liha oli erinomaisesti maustettua ja kypsennettyä, sillä jotakin erinomaisen hyvää oli säästetty meille viimeiseksi
) Keiton kanssa oli tarjolla oliiviöljyllä, suolalla ja pippurilla maustettua salaattia. ) Käytiin kaupasta hakeen vajaa puoli kiloa lohta ja mie valmistin sen sitten meille päivälliseksi