Intialainen kasvistagine. Kuluva vuosi on varmasti ollut elämässäni se vuosi, josta olen käyttänyt kaikista eniten aikaa sen miettimiseen, mitä ruokaa valmistaisin
Jos intialainen keittiö on sydäntäsi lähellä, kokeile näitä gluteenittomia kasvissamosia tai vaikka tätä paahdetusta perunasta ja kukkakaalista valmistuvaa aloo gobia (kasvisruoka sekin
Lihanton tammikuu jatkuu ja nyt kokeilin tällaista gratinoitua kasvisruokaa aasialaisin maustein. Se olikin oikein positiivinen yllätys, miten hyvää siitä tuli
Palak paneer on usein oma valintani, jos haemme noutoruokaa tai syömme tietyissä ravintoloissa. Moni mieltää tämän tyyliset ruoat usein liian työläiksi valmistaa kotona, mutta oikeasti tämäkin valmistui melko pienellä vaivalla
Hienommissa paikoissa se on kuin intialainen thalilautanen, jossa pääsee maistelemaan monia ruokia. Gado-gado on ehkä tunnetuinen indonesialainen kasvisruoka
Tuo intialainen mausteseos on meille kotiutunut varsin onnistuneesti - suosittelen sitä myös näin syysviimoilla lohdullisesti lämmittävään porkkanasta (tai kurpitsasta tai bataatista
Tässä postauksessa käytän kaikista indokulttuurien keittiöistä nimeä intialainen keittiö, lähinnä selvennyksen vuoksi, sillä muutoin on vaikeaa kirjoittaa tästä sekamelskasta
Se on intialainen klassikko. Intialaista kasvisruokaa. Meidän kaikkien pitäisi syödä enemmän kasvisruokaa, tästä ruokalajista meillä kotona pitävät kaikki