Butterchicken eli tuttavallisemmin voikana on intialainenklassikkoruoka. Butterchicken, naan-leipä, maapähkinäperunat, riisi, tomaattiraita ja minttu-korianterichutney sai aikaan ruokapöydässä iloisen kehutulvan
Intialainenruoka on yksi omista suosikeista. Tämä uusimman Glorian ruoka ja viini lehden ohje butterchickenistä oli tosi maukasta ja valmistui nopeasti
Kaikki intialainenruoka ei ole tulista, mutta mausteista kyllä. Tässä postauksessa käytän kaikista indokulttuurien keittiöistä nimeä intialainen keittiö, lähinnä selvennyksen vuoksi, sillä muutoin on vaikeaa kirjoittaa tästä sekamelskasta
Intialainenruoka voi olla lempeän mausteista, kuten tämä kermainen voibroileri. Vaikka resepti näyttää pitkältä listalta, on ruoka suhteellisen helppo valmistaa