Intialainen tulinen kana reseptejä

Lempeän tulinen intialainen kana

Lempeän tulinen intialainen kana

P. i. d. ä. n. m. e. l. k. o. v. a. s. t. u. r. j. y. O. p. ,. h. -. c. T. R. S. x. H. ö. L. 6. 0. g. b. 3. 4. 2. (. ). 1. 5. M. K. w. ) l. t l
BUTTER CHICKEN

BUTTER CHICKEN

Tämä Intialainen ruoka koostuu kanasta joka on marinoitu monta tuntia jogurtissa ja mausteseoksessa ja kyspennetty tandoori uunissa
Mangocurry

Mangocurry

Turun (ehkä jopa Suomen) paras intialainen ravintola on kiistatta Hämeenkadun Delhi Darbar. Mun yksi lemppariannoksista on makean tulinen ja täyteläinen mangocurry
Mausteseokset, masalat ja muut maukkaat.

Mausteseokset, masalat ja muut maukkaat.

Tämä on jo varmasti monelle tuttu intialainen mausteseos. Sana garam ei tosin viittaa chilin tulisuuteen, vaan yleensä ottaen mausteisuuteen, joten garam masala ei välttämättä ole kovin tulinen sekoitus

Intialainen tulinen kana

Lisää pilkotut kanapalat sekä n. 2 dl vettä ja keitä kunnes kana on kypsä. Heena 1 kg kanaa tai broileria