Poista hyytyneen kakun ympäriltä irtopohjavuoka ja valuta päälle jäähtynyt suklaaganache. Pientä harjoittelua nämä naked cake -tyyppiset kakut sekä ganache vielä vaativat, mutta kiva tällaisiakin on vaihteeksi tehdä kermakakkujen sijaan
Lado päälle runsaasti mansikoita ja puolet täytteeksi varatusta suklaakreemistä (muista varata koristelua varten erikseen) Käytin apuna irtopohjavuokaa kokoamisvaiheessa
Laita uunin alimmalle tasolle leivinpaperilla vuorattu uunipelti siltä varalta että kakusta valuu hieman nestettä (jos irtopohjavuoka ei ole täysin tiivis)
Kesään kuulemma kuuluu mansikkakakut ja kaikki kiva, raikas ja höttöinen. Koska kakut on kumminkin kivoja, vaikkei mansikoita malttaisi ostaakaan, tässä on teille sellainen kakku, jota ilman on aika vaikea olla, ja jos sen laittaa jääkaappiin odottamaan, se mystisesti sieltäkin häviää
Ohje on Eve Palun Kakut ja Tortut kuin Tallinnan parhaassa paakaripuodissa -kirjasta. 20 cm irtopohjavuoka + leivinpaperikorotukset. 20 cm irtopohjavuoka
Jos sinulla ei ole raunavuokaa, niin käytä irtopohjavuokaa, jos et halua käyttää reunakalvoa, niin voitele vuoan reunat ja tomusokeroi ne saadaksesi kaunis pinta kakun reunoille
n korkeareunaiseen irtopohjavuokaan). Kumoa kakut jäähtymään loppuun ritilän päälle. Jos irtopohjavuokasi eivät ole teflon -pintaisia, jauhota myös voideltua reunaa hiukan
Vuoraa irtopohjavuoka leivinpaperilla ja painele keksimurska vuoan pohjalle ja reunoille. Kakun on silti ihan hyvä antaa maustua rauhassa jääkaapissa, joten itse teen kakut aina tarjoamista edellisenä päivänä