Tosin Italiassa mezejä kutsutaan nimellä antipasto (monikossa antipasti). Viime viikolla saimme jälleen mahtavia fenkoleita ja päätin tehdä jotain ihanaa niistä
Nopea italialainen salaatti. Aika usein tulee tehtyä alkupalaksi tai salaatiksi tätä nopeasti valmistuvaa herkkua, joka sopii hyvin eri tavoin rakennettuna myös vaikkapa antipastoksi
Eataly on siis täynnä pieniä italialaisia ravintoloita eri teemoilla (kasvis, liha, antipasto, pizza), leipomoita, keittiötavara- sekä -lahjatiskejä, kahviloita ja tuoretiskejä hedelmille, lihoille, käsintehdylle pastalle
Iloinen puheensorina raikaa, italialainen bloggaaja pitää puheen ja tuntuu kuin olisimme oikeasti yhtä suurta italialaista perhettä pitkän lounaspöytämme ääressä
Italialainen jäätelö on niin hyvää, että Roomassa syön jäätelöä useita kertoja päivässä - ennen lounasta, lounaan jälkeen, iltapäiväkahvilla, ennen illallista, illallisen jälkeen
Da Gennaro restaurant – italialainen ravintola Little Italyn sydämessä. Herkuttelimme alkuun antipasto -lautasella ja tomaatti-mozzarellasalaatilla, pääruuaksi testasimme pasta Carbonaraa ja pizzaa
Näin päällisin puolin perinteinen italialainen ruoka sopii laivojen ravintoloihin. Ainakin antipasto oli viimeisen päälle hiottu ja siinä olleet leikkeleet omasi ihan kunnolla makua
Seuraksi sopii raikkaan hedelmäinen, pirskahteleva italialainen valkoviini. Todella helppo ja aivan hurmaava alkupala tai runsaan salaatin kanssa tarjottava pikkusuolainen iltapala - nämä kauniin väriset ja hedelmäiset bruschetat sopivat moneen