Italialainen aperitiivi reseptejä

ROOMA

ROOMA

Italialainen jäätelö on niin hyvää, että Roomassa syön jäätelöä useita kertoja päivässä - ennen lounasta, lounaan jälkeen, iltapäiväkahvilla, ennen illallista, illallisen jälkeen
Ravintola Ragu ja 5 lajin herkut

Ravintola Ragu ja 5 lajin herkut

Ei ihme, sillä onhan kyseessä ravintola, jossa on yhdistettynä skandinaavinen ja italialainen keittiö

Arrivederci Roma

Italialainen ruoka on mielestäni maan tärkein nähtävyys, niin hyvää ja laadukasta se on. Pantheonissa kannattaa piipahtaa sisällä, sekä ihailla sitä vaikkapa ennen illallista Pantheonin edustan aukion terassilla aperitiivia nauttien
Kesäilta kaupungissa ja Helsingin parhaat pizzat

Kesäilta kaupungissa ja Helsingin parhaat pizzat

hyvä pitseria helsinki keskustahyvä ravintola Helsinkihyvät pitsat helsinkiitalialainen ravintola Helsinkikaupungin paras pizzanapolilainen pizza helsinkiparas italialainen helsinkiparas pizza helsinkiparas pizzapohja helsinkiparas pizzeria helsinkipitsapaikka helsinkipizzeria via tribunalitorikorttelit via tribunali
Nopeat stuzzichinit

Nopeat stuzzichinit

Stuzzichino on italialainen sana joka tarkoittaa "pientä suolaista fingerfood-ruokaa" tarjottavana alkuruu'aksi, välipalaksi tai aperitiivin kanssa

Männistön kokkikurssin reseptiikkaa

italialainen menu neljälle. Aperitiivina emännän alkupalojen kanssa maistettiin italialaista Rotari Riserva Brutia, josta edellinen vuosikerta veti vertoja jopa samppanjalle

Rakas Rooma!

Italialainen jätski nyt vaan on maailman parasta, saa toki väittää vastaan mutta minusta se on. Vähän tavaksi on tullut ottaa aperitiivit BARTARUGAssa (Piazza Mattei, kilpikonnasuihkulähteen vieressä) ja jatkaa sieltä matkaa joihinkin ghetton ravintoloista
Frittata di spinaci - pinaattimunakas

Frittata di spinaci - pinaattimunakas

Italialainen munakas, frittata, on yleensä ranskalaista serkkuaan paksumpi, eikä sitä omeletin tavoin taiteta kaksinkerroin, mutta se paistetaan molemmin puolin

Viini ja Ruoka 2016 kootut tunnelmat

Suomen suurin viini- ja ruokatapahtuma järjestettiin jälleen. Helsingin Messukeskuksessa 27. -30. 10. Esillä oli 10 ruokarekkaa, useita ruokatuottajia ympäri