Italialainen ohut leipä reseptejä

Enso | Kaupungin moderni Italialainen

Pizzan pohja oli rapea ja ohut eli trendikkäästä napolilaisesta pohjasta hiukan poikkeava. Tilasimme listalta todella laajan kirjon annoksia maisteltavaksi ja ensimmäiseksi pöytään tuli hiukan lämmintä leipää
Stirato – Italialainen Patonki

Stirato – Italialainen Patonki

pituus, oikeanlainen muoto, viiltojen oikea kulma ja syvyys ovat yhtä olennaisia asioita kuin patongin ohut ja rapea kuori, ilmava sisus ja maku
Stirato – Italialainen Patonki

Stirato – Italialainen Patonki

pituus, oikeanlainen muoto, viiltojen oikea kulma ja syvyys ovat yhtä olennaisia asioita kuin patongin ohut ja rapea kuori, ilmava sisus ja maku
Pizza alla Diavola, perjantai pizzaa parhaimmillaan

Pizza alla Diavola, perjantai pizzaa parhaimmillaan

La giola di vivere, eli elämäniloa kuten Italialainen sanoisi. Pohjan rapeutumista ja samalla makua, voidaan edesauttaa levittämällä pohjalle ensimmäiseksi ohut kerros hyvää oliiviöljyä

Dining 26:n kevätmenu: siunaa mikä sipuli!

Jälkiruokaviini oli italialainen Maculan Torcolato. Kyseessä on siis se hieman karvamainen, ohut taikinahörselö, jota on esimerkiksi monien turkkilaisten ja kreikkalaisten leivonnaisten koristeena

LIHARUUAT

**************Riistan makuinen lihapullapataOmenaiset jauhelihapihvit & sipulikastikeFeta-lihapullatJauhelihagulassi ja persiljalisäkeChili con carneChili-maissijauhelihapihvitYrttijauhelihapihvit ja marinoidut uudet perunatJauheliha-kasvisvuokaJauhelihamunakasLihaperunasoselaatikkoIntialaiset lihakasvispihvitItalialainen spagettilaatikkoLASAGNEPerunamoussakaLammaspihvit + purjo-kantarellikastikeMAKKARARUUAT

Focaccia perusleipätaikinasta

Italialainenohut ja litteä vehnäleipä, joka on usein maustettu oliiviöljyllä, yrteillä ja oliiveilla