Ihanat italian maut siinä kuitenkin ovat vielä tallella. Salaatin ohje on siis Sophia Lorenin*, tarkkoja määriä mitä kyseisessä lehdesä aikoinaan kerrottiin, en enää muista ja tämä salaatti on vuosien saatossa muovautunut tähän muotoon
Ohje on hyvin pitkälti Tomi Björckin reseptiikkaa… sipuliosuutta säveltelin kun ei ollut aineksia, eikä Stockalta löytynyt tuoreita vihreitä papuja, joten oli tyytyminen tölkkitavaraan, mutta ei huonoa tullutkaan
Italialaista ravintolaa pyörittää isäni ikäinen herrasmies, jonka ranskan kieli taipuu, mutta jonka suusta kuulee useammin eteläisen italian leveää buonaseraa
Ripaus tryffeliä -blogista löytyi ohje karamellisoituihin omenoihin, käytin tosin toista sokeria. Punasikuriin tai punasalaattiin (radicchio) olen useasti törmännyt ulkomaisissa resepteissä
Maaliskuun lopulla vietimme ”Team Italian” syöminkejä äitini kotona. SALAATTI. Alunperin ohje on tehty (tietenkin) englanniksi, ja kokonaiselle kanalle