Alusta taikinaa jotta siitä tulee kimmoisaa, lisää loput vehnäjauhot ja alusta vielä lisää. Olisikos ollut pari vuotta sitten kun itse tehty kebab oli buumi ruokabloggaajien kesken
Kun olet valmis leipomaan sämpylät, nostele taikinaa kahden lusikan avulla leivinpaperille kasoiksi, huiskaise päälle vähän jauhoja ja tee viillot veitsellä päälle
Pehmennä voita hetki mikrossa ja sekoita joukkoon sokeri ja jauhot. Itse pidän kookkaista pullista ja niitä tulee tästä määrästä noin 20 kpl, mutta toki voit tehdä pienempiäkin
Kaulitse taikinasta suorakaiteen mallinen levy, levitä täyte koko levylle ja rullaa levy pötköksi. Nypi jauhot ja kova paloiteltu rasva ryynimäiseksi seokseksi
Gluteenitonta taikinaa ei tarvitse myöskään jauhottaa leivonnan aikana, koska taikina on kiinteään ja leivottavaa heti suoraan valmistuksen ja lepäämisen jälkeen