Meneillään on kebabvillitys, joten täytyi sitä itsekin kokeilla hieman jälkijunassa muista. Itselleni tulee herkästi huono olo tavallisesta riisistä, mutta voi että tämä pannulla paistettu riisinkorvike oli maistuvaa ja vieläpä terveellisempää
Olisikos ollut pari vuotta sitten kun itsetehtykebab oli buumi ruokabloggaajien kesken. Näin kebabia on aina pakkasessa eikä tarvitse alvariinsa paistella
Kutsukaa vaan nirsoksi, mutta väitän että itsetehty oli himpun verran maistuvampaa tavaraa. Kebab, jota olen itse ostanut sekä Jumbon, että Tammiston K-Citymarketista
kebab+lohkoperunatitsetehty. Sinne saa kivasti myös linkittyä netistä uusia ohjeita, niin ei tarvitse miettiä, että mitä sitä tähän ruokaan x nyt tulikaan
asiakkaiden huomioinnissa ja itse ruoan laadussa. paikan seitan kebab (12€), jonka hän soisi ihmisten löytävän laajemmaltikin. Tiesittekö muuten, että seitania on tehty Kiinassa jo 500- luvulla
Petra-Miisa kertoi piirtäneensä mustat ristikkosermit itse, ja ne on leikattu laserilla. Illallisella ei kuitenkaan tehty minkäänlaisia kompromisseja, mistä olin valtavan iloinen