Itse tehty tomaattikastike reseptejä

Mehevä omenapiirakka kardemummalla

Mehevä omenapiirakka kardemummalla

Kahvipöytään on kiva leipoa itse, jos se vain ajallisesti on mahdollista, ja tämä omenapiirakka on kyllä niin helppo ja nopea tehdä, että vaikka ajallisesti tekisi tiukkaa, väitän että tähän löytyy aikaa
Lasagne Hannan tapaan

Lasagne Hannan tapaan

Juustojakin voi käyttää mieleisinään, itse olen laittanut kaikkea tuorejuustonokareista raejuustoon. Mehevä lasagne on maustettu runsaalla basilikalla ja se on tehty vain yhdestä kastikkeesta
Chili con carne – syntisen hyvää cowboy-mättöä

Chili con carne – syntisen hyvää cowboy-mättöä

Itse olen sitä mieltä, että kohtuus kaikessa. Tämä alunperin Texasin köyhien työläisten ja cowboyn arkiruoka on levinnyt ympäri maailmaa ja siitä on luonnollisesti tehty useita eri versioita
Suolaiset parmesaanikeksit

Suolaiset parmesaanikeksit

Tilli on itse asiassa nykyään yksi lempimausteitani. Tuo taustalla näkyvä pesto on tehty tillistä ja mintusta uunikalan lisukkeeksi
"Rosson"  BBQ kanapizza kotitekoisena

"Rosson" BBQ kanapizza kotitekoisena

Levitä pohjan päälle tomaattikastike ja valitsemasi täytteet. TEHKÄÄ PIZZANNE ITSE. tähän tehty tarkoituksella vähän normaalia pannupizzaa ohuempi
Pizzapohja kukkakaalista

Pizzapohja kukkakaalista

Millainen on siis kukkakaalista tehty pizzapohja. Levitä paistuneen pohjan päälle tomaattikastike (jos et ole kokeillut koskaan pestoa, niin kokeile vaikka ounaista pestoa pizzassa
Tomaatti-fetapiiraset

Tomaatti-fetapiiraset

Itse olen tykännyt tehdä niin perinteistä levylihapiirakkaa kuin kolmiomallisia pasteijoita vaikka kinkkutäytteellä tai tuorejuustolla tuunatulla jauhelihatäytteellä

DIY- Terveellisempää Pikaruokaa

Pizza on myös oma ”pikku paheeni”, mutta itsetehtynä saa siitäkin huomattavasti terveellisemmän. Mieti, mitä raaka-aineita valitsemasi ruoka sisältäisi
Italialaisen pizzan ABC

Italialaisen pizzan ABC

Kaikki maistuvat, kunhan ne on tehty laadukkaista raaka-aineista. Raikkain tomaattikastike syntyy kuorituista tölkkitomaateista, neitsytoliiviöljystä, suolasta, tuoreesta basilikasta ja valkosipulinkynsistä
Suomalainen lenkkimakkaraspagetti

Suomalainen lenkkimakkaraspagetti

Tämä rypsiporsaan syömättömyys on minulle periaatekysymys, en halua syödä sitä, jollei sitä minulle jossain vahingossa tarjota tietämättäni, tämä on sama asenne joka aikoinaan teki minusta kasvissyöjän, perisuomalainen itsepäisyys, ja tässä kohtaan nyt saman asian, kova luu ei lankea ennen kuin polvet on hakattu tohjoksi, tai jotain mutta koska itse valmistan makkaraa joka kesä grillaamiseen, minua nyt kiinnostaa hyvin suuresti nämä kyseiset raaka-makkarat, vaikka ne ovat valmistettu rypsipossusta